Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 3 of 3

Hong Kong Connection

The government began subsidising NGOs with lump sum grants in 2000 to replace the traditional reimbursement schemes to allow organisations more flexibility in using resources.

五夜講場-真係好科學

「宇宙始於大爆炸」這個耳熟能詳的理論,是證據確鑿,還是只是物理學家的一廂情願?對於宇宙的邊界,時間的起始,我們有多少認識?原來我們的宇宙就像一個膨脹中的氣球,不過似乎脹得愈來愈快,還可能會把宇宙內的一切物質扯開?而膨脹的幕後疑兇,是神秘而未明的「暗能量」嗎?成功製造「上帝粒子」而出名的強子對撞機,能否協助我們解開更多宇宙不解之謎? 讓我們以實證的科學理論,帶大家探討宇宙的前世與今生。