Mobile menu

Local TV Programmes

Displaying 1 - 5 of 5

Newsline

Look at the Erwiana's case, best known for being abused by her employer while working as a domestic helper in Hong Kong.

城市論壇

舉行地點: 九龍城賈炳達道公園Venue: Carpenter Road Park, Kowloon City關焯照 經濟學家Andy KWAN Cheuk-chiu Scholar on Economics王弼 獅子山學會董事Peter WONG Director, Lion Rock Institute甘文鋒 新民黨中央委員會委員KAM Man-fung Central Committe

好想藝術

/ 有空間 / WonTonMeen‧藝術人旅舍 編導:周頌添WonTonMeen的前身為深水埗的一楝普通舊樓。在業主的支持下, 由室內設計師兼管理人Patricia Choi以創新的方法經營,並將大廈空間的用途重新設計。原來的地舖變成對外開放既藝術交流場所,樓上就成為多位來自海外與本地藝術工作者的住所及工作 室。上下結合,形為香港獨有既藝術社區 。